It is currently Wed Aug 15, 2018 10:11 am




Post new topic Reply to topic  [ 86 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
 BF3 questions 
Author Message
Corporal
Corporal

Joined: December 2009
Posts: 51
Post Re: BF3 questions
i just left the karkand server of oldmengaming. i got killed a split second after the map started, way back in US spawn, together with 15 others.

within 5 minutes, approx. 20 people left.

hacker kill servers.

looseantz


Mon Jan 09, 2012 12:39 am
Profile
Corporal
Corporal

Joined: December 2009
Posts: 51
Post Re: BF3 questions
is there a weapons cheat?

yesterday i was killed by an engineer with an AEK971. and i saw a recon running around with a RPG on his back.

looseantz


Fri Jan 27, 2012 12:30 pm
Profile
Game Admin
Game Admin
User avatar

Joined: May 2009
Posts: 1065
Location: Belgium
Post Re: BF3 questions
i doubt it :)

most likely its a bug in the game, showing the wrong gun/kit


Fri Jan 27, 2012 1:38 pm
Profile
Corporal
Corporal

Joined: May 2009
Posts: 40
Post Re: BF3 questions
I agree there is actually a lot of graphic bugs, hope the next patch gonna fix a cupple of it.......


Sat Jan 28, 2012 12:18 pm
Profile
Game Admin
Game Admin
User avatar

Joined: May 2009
Posts: 582
Location: BERLINER ATZE
Post Re: BF3 questions
check this out!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=iv&annotation_id=annotation_350335&v=pr3gpMtYKcM&src_vid=5y0NkjiUOcg[/youtube]

_________________
Image


Sat Feb 11, 2012 10:29 pm
Profile
Corporal
Corporal

Joined: December 2009
Posts: 51
Post Re: BF3 questions
hi guys.

the game has been running pretty smoothly ever since i upgradd my computer. of course there were the ocasional lags and crashes ... but nothing out of the ordinary.

ever since sunday i have experience massive rubber band effects, lags and frequent crashes (connection timeout, connection to EA interrupted, or whatever it says in these messages).

i have not changed anything to my system, i have not installed anything new nor updated anything, at least not to my knowledge. do u have any idea what could be causing these problems?

thx.

looseantz


Mon Mar 26, 2012 11:10 pm
Profile
Game Admin
Game Admin
User avatar

Joined: May 2009
Posts: 1065
Location: Belgium
Post Re: BF3 questions
they did some ea backend updates at some point last week, maybe thats why :shrug:


Mon Mar 26, 2012 11:32 pm
Profile
Major General
Major General

Joined: May 2009
Posts: 689
Location: Falkirk
Post Re: BF3 questions
looseantz wrote:
hi guys.

the game has been running pretty smoothly ever since i upgradd my computer. of course there were the ocasional lags and crashes ... but nothing out of the ordinary.

ever since sunday i have experience massive rubber band effects, lags and frequent crashes (connection timeout, connection to EA interrupted, or whatever it says in these messages).

i have not changed anything to my system, i have not installed anything new nor updated anything, at least not to my knowledge. do u have any idea what could be causing these problems?

thx.

looseantz


Roll back your PC to last week and see if that helps.

_________________
Image


Mon Mar 26, 2012 11:41 pm
Profile
Corporal
Corporal

Joined: December 2009
Posts: 51
Post Re: BF3 questions
can someone explain the "network smoothing factor" to me?

somewhere here i read, that u do best by putting the slider at approx. twice the value of ur ping towards the server. for example: my ping is 40, so i put the slider at the position of approx. 80% towards the right.

some say it is best to just put the slider at 0, completely to the left, no matter what the ping is.

so what is the best way of doing it?

looseantz


Mon Apr 02, 2012 1:17 am
Profile
Game Admin
Game Admin
User avatar

Joined: May 2009
Posts: 582
Location: BERLINER ATZE
Post Re: BF3 questions
If i only knew loosantz.

For inf its best to put the slider as low as possible, to a certain point where the animations of your opponents begin to look choppy. But the netcode and the variety of different pings on a server makes it really hard to adjust thst thing right.

It was a huge mistake on Dice's side to put that slider in without giving the average player propper explanation about it if you ask me.

I dont really get the whole thing at all, what exactly needs to be smoofed? As i understand it your informations and the informations off your opponent are send to the server and back, what needs to be smoofed.

Maybe pooch can tell us, i heard he knows about rocket science!

_________________
Image


Mon Apr 02, 2012 11:46 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 86 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Translated by Xaphos © 2007, 2008, 2009 phpBB.fr